چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

اختلال در خواب از عوارض ابتلا کرونا

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بروز اختلالات خواب در میان بهبودیافتگان کرونا بسیار شایع‌تر است بطوریکه این افراد ۴۱ درصد بیشتر به اختلالاتی در خواب مبتلا می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 18
کد خبر: ۱۲۲۶۷۹

به گزارش راهبرد معاصر محققان در این مطالعه که در مجله انگلیسی British Medical Journal منتشر شده است، موارد جدید ابتلا به مسائل مربوط به سلامت روان را در بیش از ۱۵۳ هزار سرباز کهنه کار آمریکایی که در فاصله زمانی میان اول مارس ۲۰۲۰ و ۱۵ ژانویه ۲۰۲۱ به کووید-۱۹ مبتلا شده بودند، بررسی کردند.

این مطالعه نشان داد که طی یک سال پس از عفونت، ۲.۳ درصد از بهبودیافتگان کرونا به یک اختلال خواب مبتلا شدند. بر اساس نتایج این مطالعه، بروز اختلالات خواب در بهبودیافتگان کرونا در مقایسه با افرادی که به کووید-۱۹ مبتلا نشده بودند، ۴۱ درصد افزایش داشت.

همچنین محققان متوجه شدند که بهبودیافتگان کرونا ۳۹ درصد بیشتر احتمال داشت که به افسردگی مبتلا شوند و احتمال ابتلای آنها به اضطراب ۳۵ درصد بیشتر بود. این مطالعه نشان می دهد که اثرات سلامت روان کووید-۱۹ می تواند طولانی مدت باشد.

محققان دریافتند افرادی که مبتلا به کووید-۱۹ هستند ۳۵ درصد بیشتر از اضطراب رنج می برند و تقریباً ۴۰ درصد بیشتر به افسردگی یا اختلالات مرتبط با استرس مبتلا می شوند. در میان این بیماران مصرف داروهای ضد افسردگی ۵۵ درصد و مصرف «بنزودیازپین ها» برای درمان اضطراب ۶۵ درصد افزایش داشته است.

محققان خاطرنشان کردند که این بیماران همچنین ۴۱ درصد بیشتر در معرض ابتلا به اختلالات مرتبط با استرس و ۸۰ درصد بیشتر احتمال دارد که دچار افت فکری شوند که شامل فراموشی، سردرگمی و عدم تمرکز است.

یافته های این مطالعه نشان داد که بیماران کووید-۱۹ همچنین ۳۴ درصد بیشتر احتمال دارد که به مواد افیونی معتاد شوند، ۲۰ درصد بیشتر احتمال دارد که مواد مخدر استعمال کنند و ۴۶ درصد بیشتر احتمال دارد افکار خودکشی داشته باشند.

محققان همچنین متوجه شدند که خطر ابتلا به مشکلات روانی با شدت عفونت کووید-۱۹ مرتبط است. بطوریکه احتمال بروز مشکلات روانی در افرادی که دارای یک مورد خفیف بودند، ۲۷ درصد و در افرادی که به عفونت شدید کرونا مبتلا شده بودند، ۴۵ درصد بیشتر بود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار